Hoe en waar te koop

Nagenoeg het complete assortiment van Spoor 38, industrieel, lampen, de Lyon Barstools, de Storage Stools, de Vegas Lights en de Industrial Legs, is nu ook weer te voor particulieren te bewonderen en te koop bij VINT AMERSFOORT, geopend van woensdag t/m zaterdag 10.00-17.00 uur, en iedere 2e zondag van de maand 12.00-17.00 uur. VINT heeft een mega grote hal in Amersfoort, waarbij meerdere aanbieders van design, vintage, industrieel hun spullen te koop aan bieden. Inclusief een gezellige lunchroom en een barbier (!). Absoluut een bezoek waard.  Een prachtige mix van verschillende stijlen.  Klik hier voor meer informatie over VINT AMERSFOORT, het adres en de openingstijden.

Bent u een zakelijke klant?  Winkelinrichter – Architect – Stylist - Horeca - Restaurants – Bars – Hotels – Fashion - Verhuur / shoots – projecten en wilt u een afspraak met Jeroen om samen het assortiment bij VINT of de loods van Spoor 38 te bezoeken?

Stuurt u Jeroen dan een mail (jeroen@spoor38.nl) of bel (033-2003025) hem op voor een afspraak. Er bestaat ook de mogelijkheid om meubels en lampen te huren. Voor meer info zie verhuur.